MyIG

Online

We have 43 guests and no members online

Jalan Takdir

Tunggul Rahayu

Admin
Admin
16 October 2017
Nalika Harita Can ka Alam Dunya
TUNGGUL RAHAYU
Waktu harita di alam arwah teu aya anu terang saha wae oge. Mung indung jeung bapa miharep dipaparin duriyat anu bakal neruskan pancen ngolah alam dunya. ...

Saba Dunya

Admin
Admin
07 April 2018
Mengapa Berjalan Sampai ke Tepian
Saba Dunya
Berjalan sepanjang masa kita kita berjumpa Jujubes lemon drops tart lollipop brownie Cupcake Ipsum, 2015Lollipop marzipan apple pie oat cake sweet roll carrot cake toffee dessert marzipan. Gummi...

Blog Tourism