Blog kami

20 May 2018
Saba Dunya
Nun Gusti Nu Maha Suci, Gusti Nu Maha Kawasa,sareng Maha Uninga kana sagala perkawis,ieu abdi mahluk Gusti anu laip tur hina,rumaos taya ka gaduh,henteu pinter henteu bodo-bodo acan,anging Gusti Nu Kagungan. Jisim abdi mahluk Gusti, rumaos bodo ...
07 April 2018
Saba Dunya
Berjalan sepanjang masa kita kita berjumpa Jujubes lemon drops tart lollipop brownie Cupcake Ipsum, 2015Lollipop marzipan apple pie oat cake sweet roll carrot cake toffee dessert marzipan. Gummi bears jelly-o liquorice lollipop chocolate bar.&n...
01 April 2018
Saba Dunya
Ari balik ngaligincing ari mulang ngalongkewang, hate asa honcewang da ngarasa umur geus tunggang gunung, mun balik ayeuna can rebo ku babawaan.  Mung urang mah untung pisan, kagungan anu Maha Agung anu Jempar Pangampura.  Anu teu pisan-pis...
12 January 2018
TUNGGUL RAHAYU

Jalan membentang sangat panjang. Harapan demi harapan kupampang di dalam angan.  Entah bagaimana jika aku pulang tanpa bekal. 

MyBlog

Blog ini dirancang untuk saling berbagi inspirasi semoga bermanfaat. Artikel yang berasal dari pengalaman berharga untuk mengingatkan anak cucu, bahwa perjalanan pulang menuju Sang Pencipta penuh perjuangan.

Subcategories from this category:

Episode #Kuliah, Saba Dunya

Ngajerit ka Gusti Allah

Nun Gusti Nu Maha Suci, Gusti Nu Maha Kawasa,

sareng Maha Uninga kana sagala perkawis,

ieu abdi mahluk Gusti anu laip tur hina,

rumaos taya ka gaduh,

henteu pinter henteu bodo-bodo acan,

anging Gusti Nu Kagungan.

 

Jisim abdi mahluk Gusti, rumaos bodo taya kateran, anging Gusti nuuninga.

Nun Gusti Nu Maha Agung,

mugi Gusti ngahapunteun kana kelepatan abdi, sumawona perdosaan, dosa alit dosa ageung, anging Gusti Nu Uninga.

Nyangggakeun sadaya-daya jisim abdi mahluk Gusti seueur pisan kahilapan, ngareumpak larangan Gusti nu dihaja sareng nu teu dihaja,

abdi Gusti seja ampun, moal ngalakonan deui, moal ngalanggar anu teu dipikarido ku Gusti.

 

Nun Gusti Nu welas Asih,

mugi Gusti ngahapunten ka jisim abdi,

sareng mugi Gusti maparinan kakiatan ka jisim abdi, sareng mugi-mugi jisim abdi tiasa ngajalankeun ieu perjalanan Gusti ALLAH anu sua,

Amin, yaa Robbal Aa'lamiin.

Mengapa Berjalan Sampai ke Tepian

Berjalan sepanjang masa kita kita berjumpa Jujubes lemon drops tart lollipop brownie Cupcake Ipsum, 2015 Lollipop marzipan apple pie oat cake sweet roll carrot cake toffee dessert marzipan. Gummi bears jelly-o liquorice lollipop chocolate bar.  Pastry jelly jelly sugar plum jelly tiramisu cupcake sugar plum. Pastry pie pudding tiramisu donut ice cream candy. Sweet marshmallow soufflé pudding.  Marzipan macaroon jelly beans. Croissant gummi bears chupa chups sugar plum tootsie roll apple pie cupcake. Candy sweet roll jelly beans candy marzipan. Powder jelly-o cookie sweet roll tart pudding croissant bonbon pudding. Gummi bears caramels donut carrot cake carrot cake chupa chups bonbon tootsie roll. Related Post Title A Gummi bears caramels donut carrot cake carrot cake chupa chups bonbon tootsie roll. Related Post Title B Gummi bears caramels donut carrot cake carrot cake chupa chups bonbon tootsie roll. Related Post Title C Gummi bears caramels donut carrot cake carrot cake chupa chups bonbon tootsie roll.




Pikiran Asa Honcewang Sieun Balik Ngalongkewang

Ari balik ngaligincing ari mulang ngalongkewang, hate asa honcewang da ngarasa umur geus tunggang gunung, mun balik ayeuna can rebo ku babawaan.  Mung urang mah untung pisan, kagungan anu Maha Agung anu Jempar Pangampura.  Anu teu pisan-pisan mikawelas mikaasih ka urang nu jadi mahlukna.  Gusti anu Maha Suci, nu Murbeng ieu alam, ngamparkeun rohmatna ka sagala mahluk nu aya di alam dunya. Gusti oge nampi sagala rupi pangapunten kanda sadaya hamba anu lamokot ku dosa sadayana. Sebaik-baiknya manusia adalah yang banyak manfaatnya bagi orang lain Alhadits

Berjalan di Pematang, Terbentang sebuah Harapan

Ketika pematang terbentang


Kalender Kegiatan

December
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0